Onderhoud & reparatie

Wij van Occasion Center Maastricht typeren onszelf niet voor niets als een ‘all in 1’ occasion. Dankzij onze ruime werkplaats kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, reparaties en APK keuringen die u auto nodig heeft.

Het is daarom ook aan te raden gebruik te maken van onze services wanneer u uw auto bij ons gekocht heeft. Deze hoge kwaliteit services leveren wij tegen scherpe prijzen, inclusief garantie op alle werkzaamheden.

 

 Welke werkzaamheden voeren wij voor u uit?

Onze werkplaats is niet alleen ruim, maar ook veelzijdig. Hierdoor kunnen wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren en hoeven wij niets uit te besteden aan derde partijen. Hierdoor weet u zeker dat u ook bij dit aspect de kwaliteit kunt verwachten die u van ons gewend bent, en dat tegen scherpe prijzen. Bovendien zijn wij zeer transparant over onze werkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij kunnen u helpen met:

 

· APK

· Grote beurt

· Kleine beurt

· Reparatie & Onderhoud

· Airco onderhoud

· Auto uitlijnen

· Banden wissel (zomer / winterbanden)

· Schade herstel

· Banden & velgen

· Onderhoud en reparatie gratis breng en haal service binnen 10 km

· Gratis 1 jaar pech hulp bij een grote beurt

 

Hoe gaan wij te werk voor u?

Bij Occasion Center Maastricht nemen wij geen halve maatregelen. Om een reparatie naar behoren uit te kunnen voeren, dient ten eerste een diagnose gesteld te worden. Wij vinden het probleem en vervolgens gebruiken wij onze geavanceerdere apparatuur om de problemen van uw auto te verhelpen. Wij hebben apparatuur voor alle merken auto’s. Bovendien stellen wij een huurauto (of leenfiets, mocht u dit prefereren) ter beschikking zodat u uw mobiliteit behoudt.

 

 

Reparatie afspraak eenvoudig regelen

Online inplannen

Via onderstaande knop kunt u eenvoudig zelf uw afspraak inplannen. Kies de gewenste dienst, datum en tijd en voeg eventuele opmerkingen toe.

 

 

Een betrouwbare diagnose voor elke auto

Wij denken graag met u mee

Vervangend vervoer

 Eerst kosten indicatie, dan reparatie

 Eerlijke prijs voor de hoogste kwaliteit