Mijn Mobiliteit

 

Zorgeloos op weg in heel Europa met onze pechhulp

 

24/7 Hulp bij pech onderweg 

Ons alarmnummer is 24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar voor hulp, maar u kunt ons ook bellen voor advies als u twijfelt bij een storingslampje op uw dashboard. 

 

Europadekking

Dit betekent dat u in heel Europa kunt rekenen op hulp, advies, vervangend vervoer en ondersteuning van onze Nederlandse alarmcentrale. 

 

Inclusief woonplaatsdekking

U wilt in de ochtend na de eerste nachtvorst naar het werk, maar uw auto wil niet starten. Vervelend, maar voor ons geen probleem! Ook al de auto bij uw huis staat, helpen wij u op weg. 

 

Gekoppeld aan kenteken

MijnMobiliteit is gekoppeld aan het kenteken. Dit betekent dat wij hulp bij pech verlenen, onafhankelijk van wie de bestuurder is. (vraag naar de voorwaarden). Dit is wel zo makkelijk als u een groot gezin heeft of de auto vaak uitleent.

 

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is in het geval van pech onze zorg! Dit betekent dat wij indien nodig voor vervangend vervoer zorgen (vraag naar de voorwaarden). In vorm van een leenauto of openbaarvervoer. 

 

Repatriering naar uw garage

Mocht er sprake zijn van een complexe storing of een grote reparatie dan brengen wij uw auto naar uw eigen vetrouwde garage. (vraag naar de voorwaarden)

 

Geldigheidsduur

1 jaar geledig i.c.m. voorgeschreven en uitgevoerd onderhoud bij de garage die de MijnMobiliteit aan u heeft verstrekt. 

 

we are a www.replica-watches.co company offering replica watches for sale.

high quality https://luxurywatch.io with better price.

kopior klockor

official https://www.swissreplicas.co/ give you best service.

Auto uitlijnen

Uitlijnen. Je wielen weer in de juiste positie. Heeft je auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd

Banden & Velgen

Lichtmetalen velgen ze geven je auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig. 

Airco service

Welk onderhoud heeft mijn airco 
nodig?  Goed onderhoud van de airco van je auto is belangrijk voor de toevoer van frisse lucht

Onderhoud & reparatie

U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten auto

APK

Wanneer moet mijn auto APK gekeurd worden? Er zijn verschillende soorten auto’s en daarom zijn er ook meerdere regels rondom het keuren van de APK.