Wij vinden uw

droomauto

Wij vinden jouw ideale auto

Als het tijd is voor een nieuwe auto, dan staat je een zware taak te wachten. Waarschijnlijk weet je aardig wat je wilt hebben. De aankoop van een nieuwe auto doe je niet zomaar en aangezien je hier toch geld in gaat investeren moet deze perfect zijn. Je gaat even rustig zitten en nadenken over wat de ideale auto precies is voor jou. Met die wensen ga je vol goede moed op zoek naar de beste kandidaat. Ook al is er een enorm aanbod, het is niet altijd mogelijk om daar exact tussen te vinden wat je zoekt. Je kunt dan door blijven zoeken en hier nog meer tijd aan besteden, je kunt de zoektocht gefrustreerd staken óf je schakelt ons in. Wij hebben namelijk de kennis en de connecties om de ideale auto te vinden voor jou.

 

Bespaar tijd, moeite en energie

Online staan honderdduizenden auto’s te koop. Het is voor jou met je lijstje met wensen bijzonder lastig om daar jouw ideale auto tussen te vinden. Het is alsof je op zoek bent naar een naald in een hooiberg. Je weet dat jouw ideale auto ergens verkocht wordt, maar je weet niet hoe je deze moet vinden. Wij gaan over de grenzen van verkoopsites en platforms heen en maken gebruik van ons grote netwerk om jouw ideale auto voor je aan te wijzen.

 

Zo vinden wij jouw ideale auto

Omdat wij dagelijks met auto’s te maken hebben, zien wij veel meer dan jij. Wij zien auto’s al voordat ze te koop worden aangeboden. Wij vinden jouw ideale auto in drie korte stappen:

  1. Geef ons exact door wat je zoekt. Dat kan telefonisch, per contactformulier of per mail. Het is belangrijk dat je dan zo specifiek mogelijk bent.
  2. Wij gaan direct aan de slag en gaan in ons grote netwerk en tussen onze vele connecties op zoek naar jouw ideale auto.
  3. Na een week zoeken leveren we jou de resultaten aan met auto’s die we gevonden hebben. Zit hier een geschikte auto tussen, dan regelen we ook dat jij deze zo snel mogelijk je eigen mag noemen.

 

Jouw ideale auto eindelijk voor jou

Wij stoppen niet totdat we jouw ideale auto gevonden hebben. En zie je tussen onze voorstellen niet een auto die je aanspreekt en waar je enthousiast van wordt, dan aan we gewoon verder totdat we deze wel vinden. Profiteer van onze kennis, ervaring en ons grote netwerk en neem geen genoegen met minder dan ideaal.

Auto uitlijnen

Uitlijnen. Je wielen weer in de juiste positie. Heeft je auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd

Banden & Velgen

Lichtmetalen velgen ze geven je auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig. 

Airco service

Welk onderhoud heeft mijn airco 
nodig?  Goed onderhoud van de airco van je auto is belangrijk voor de toevoer van frisse lucht

Onderhoud & reparatie

U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten auto

APK

Wanneer moet mijn auto APK gekeurd worden? Er zijn verschillende soorten auto’s en daarom zijn er ook meerdere regels rondom het keuren van de APK.