Wij staan klaar om snel uw banden te wisselen

 

Afspraak inplannenContact

Bandenhotel

Wist u dat u ook terecht kunt bij Occasion Center Maastricht als u op zoek bent naar een bandenhotel? Wij staan dan ook niet voor niets bekend als een ‘all in 1’ occasion, want u kunt bij alle zaken omtrent uw auto bij ons terecht. Zowel uw zomer- als uw winterbanden kunt veilig bij ons opslaan. Wij zorgen ervoor dat deze in optimale conditie behouden worden. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een band met of zonder velg.

 

Wat zijn de voordelen van een bandenhotel?

Uw banden komen niets tekort als ze in ons bandenhotel verblijven. Het veilig opslaan van uw banden in uitstekende omstandigheden gaat met een aantal voordelen gepaard. Ten eerste bent u ervan verzekerd dat uw banden in optimale conditie blijven. Daarnaast staan uw banden nu niet meer thuis in de weg. U heeft geen gedoe meer met het gesleep met banden, en bovendien kunt u uw banden laten monteren wanneer het u het beste uitkomt. Tot slot zijn uw banden verzekerd schade, diefstal en verlies wanneer zij in ons bandenhotel verblijven.

 

Wij zorgen goed voor uw banden

Wanneer u ze weer nodig hebt, kunnen wij de banden voor u monteren. Wij zorgen voor de opslag en het beheer van zowel de zomer- als de winterbanden, zodat deze er meteen tegenaan kunnen wanneer u ze nodig hebt. Wij hebben ons magazijn speciaal ingericht voor de ideale opslag, inclusief de correcte manier van registratie van de band/wiel combinaties.

Auto uitlijnen

Uitlijnen. Je wielen weer in de juiste positie. Heeft je auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd

Banden & Velgen

Lichtmetalen velgen ze geven je auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig. 

Airco service

Welk onderhoud heeft mijn airco 
nodig?  Goed onderhoud van de airco van je auto is belangrijk voor de toevoer van frisse lucht

Onderhoud & reparatie

U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten auto

APK

Wanneer moet mijn auto APK gekeurd worden? Er zijn verschillende soorten auto’s en daarom zijn er ook meerdere regels rondom het keuren van de APK.