APK benzine voertuigen vanaf € 35,00

APK diesel voertuigen vanaf € 75,00

De verplichte Algemene Periodieke keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. De APK keuring is een in Europa wettelijke verplichte keuring om de veiligeheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Daarom controleren onze APK keurmeesters ,onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, banden en de verlichting van uw auto, zodat u weer veilig op de weg kan.

Bij veel garages en autobedrijven is het niet helemaal duidelijk wat er gebeurt tijdens een APK-keuring. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten weten wat wij doen tijdens een APK keuring in Maastricht. Allereerst kijken wij naar de standaardpunten van een APK-controle:

  • De staat van de auto
  • Spiegels: controle op schade
  • Ruiten: controle op beschadigingen
  • Remmen: controle van remblokken en schijven
  • Verlichting: controle van alle lampen
  • Wielen: wielophanging en bandenspanning

Bovenop deze controle voeren wij de uitlaat 4-gast-test uit en controleren op koplampafstelling. Als alle punten gecontroleerd zijn melden wij het voertuig af bij het RDW. Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in dat wij APK keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.

Gedetailleerde informatie over de APK keuringseisen treft u op de internetpagina van de RDW.

Wij doen geen enkele reparatie zonder overleg!

Bij een APK keuring staat transparantie boven aan! Het kan zo zijn dat wij tijdens een APK keuring gebreken ontdekken. Aan de hand van een keuringsrapport geeft de APK keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. Wij nemen dan contact met u op om deze reparaties of aandachtspunten te bespreken. Wij hebben alles in huis om deze reparaties voor u uit te voeren. 

APK keuring in Maastricht

Wilt u een voordelige APK keuring in Maastricht? Kom dan langs bij Occasion Center Maastricht. U betaald voor de APK keuring bij ons een vast bedrag van € 35,00 voor een benzine  auto. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan! 

 

Showroom Occasion Center Maastricht

APK afspraak eenvoudig regelen

Online inplannen

Via onderstaande knop kunt u eenvoudig zelf uw afspraak inplannen. Kies de gewenste dienst, datum en tijd en voeg eventuele opmerkingen toe.

 

 

Vakkundige en APK keurmeesters

RDW-erkende keuringsinstantie

Altijd vooraf een prijsopgave bij meerwerk

 Herkeuning gratis bij eerdere afkeuring

 Eerlijke prijs voor de hoogste kwaliteit